Yaşam

Efes Selçuk’ta Tiyatro Festivali başlıyor

2. Efes Tiyatro Festivali 8-11 Ağustos tarihleri ​​arasında Efes Selçuk’ta düzenleniyor. Efes Selçuk Belediyesi’nin Ege Tiyatrolar Birliği ve Efes Sanat Merkezi işbirliğiyle düzenleyeceği festivalde söyleşiler, atölye çalışmaları ve oyun gösterimleri yer alıyor.

OYUNLAR VE GÖRÜŞMELER DÜZENLENECEK

Tiyatro dünyasının değerli isimleri ve özel oyunlar ile tiyatroseverleri buluşturacak olan festival, 8 Ağustos Salı günü saat 18:00’de İstasyon Meydanı’nda yapılacak açılış kortejiyle başlayacak. Ödül töreni ve birinci gün yapılacak oyun gösteriminin ardından 2. Efes Tiyatro Şenliği, çocuklar ve yetişkinler için farklı tiyatro gruplarının oyunları, çocuklara yönelik yaratıcı drama atölyeleri, masal atölyeleri ve söyleşilerle devam edecek. şehrin farklı noktaları.

UNUTULMAZ İSİMLER Anısına BÜYÜK ÖDÜLLER

Efes’te bu yıl ikincisi düzenlenecek olan festival kapsamında Efes Selçuk anısına değerli isimler anısına ödüller verilecek. Hasan Öztürk Onur Ödülleri ve Sümer Büyüktosun Emek Ödülleri, festivalin ilk gününde sahiplerini bulacak.

İlham Veren Şehir Efes Selçuklulara ve şehir dışından gelen ziyaretçilere tiyatronun renkli dünyasının kapılarını aralayacak olan 2. Medya hesapları.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

habertut.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu