Haber

Okan Buruk’un oğlu Ali Yiğit’ten Icardi stili

İlk döneminde Galatasaray ile şampiyonluk yaşayan Teknik Direktör Okan Buruk, hastalığını atlatan oğlu Ali Yiğit’in hayalini de gerçekleştirdi.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’de 2022-2023 dönemini şampiyon tamamlarken, Teknik Direktör Okan Buruk kısa sürede başarısını tekrarladı.

2018-2019 döneminde Başakşehir ile şampiyonluk yaşayan Buruk, antrenörlük mesleğinde ikinci kez bu sevinci yaşadı.

Hastalık süreci güçlüydü

Yeşil sahalarda başarılı olan Okan Buruk, ailesine de oldukça bağlıdır. Buruk, oğlu Ali Yiğit’in rahatsızlığı nedeniyle bir süre takım çalıştıramadı.

Ali Yiğit’in tedavi sürecinde sık sık Fransa’ya giden Okan Buruk, oğlunun her zaman yanında oldu. Buruk, Ali Yiğit’in hayalini gerçekleştirdi. Ali Yiğit, babasını Galatasaray’ın başında görmeyi çok istiyordu.

Okan Buruk, 24 Haziran’da Ali Yiğit’in doğum gününde sarı-kırmızılılar için resmi imzayı attı. Başarılı teknik direktör, oğlunun rahatsızlığı döneminde kendisine Galatasaray ile moral ve motivasyon kazandırdı.

49 yaşındaki teknik direktör, hastalığı atlatan Ali Yiğit’e yaşattığı memnuniyetle şampiyonluğun ardından çifte sevinç yaşadı.

Son olarak Ankaragücü maçı sonrası Arjantinli futbolcu Mauro Icardi, Ali Yiğit Buruk’u omzuna alarak taraftarlarla üçlü seks yaptı.

Icardi tarzı beğenildi

Futbolcular tarafından da sevilen genç, saçlarını sarıya boyatarak hayran olduğu Arjantinli yıldızın kılığına girdi. Bu fotoğraf sosyal medyayı da salladı.

koprubasiajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu