Sağlık

Sağlık sektöründe kariyer hedefleyenler Sağlık Kariyeri Fuarı’nda Buluşuyor

Türkiye’nin önde gelen patronları, top 30 üniversitenin Sıhhat bilimleri, Fen ve Mühendislik Fakültesi öğrencileri ile sıhhat ve ilaç dalında çalışan mezunları, online meslek fuarında bir ortaya geliyor. Kariyer’in patron marka tahlilleri sunan teşebbüsü WeBrand’in düzenlediği Sıhhat Mesleği Fuarı’nda Acıbadem Hastaneleri, Abdi İbrahim, Pfizer, Nobel üzere kesimin önde gelen şirketlerinin temsilcileri online stantlar ve webinarlar aracılığı ile öğrenci ve mezunlarla birebir etkileşime geçme fırsatı yakalayacak. 16 Kasım Çarşamba günü düzenlenecek olan fuarda gerçekleşecek webinarlar, hem aktiflik platformundan hem de Youtube’dan canlı yayınlanacak.

Türkiye’nin en büyük online istihdam platformu Kariyer’in patron marka tahlilleri sunan kurum içi teşebbüsü WeBrand, düzenlediği fuarlar ve canlı yayınlarla şirketleri, maksat kitlesinde yer alan genç yeteneklerle bir ortaya getirerek patron markalarını anlatabilecekleri online tecrübeler sunuyor. Terzi işi tasarlanan online etkinliklerle şirketler yetenekleri, mezun olmadan evvel ya da mesleklerinin şimdi başındayken bünyelerine katma fırsatı yakalıyor. Genç yetenekler de şirketleri birinci ağızdan dinleme talihine sahip oluyor. 16 Kasım Çarşamba günü düzenlenecek olan Sıhhat Mesleği Fuarı, sıhhat ve ilaç bölümünün önder şirketleri ile bu alanlarda meslek hedefleyen öğrenci ve mezunları bir ortaya getiriyor. Türkiye’nin sıhhat ve ilaç bölümünde öncü firmalarının temsilcilerinin katılacağı canlı yayınlar ve webinarlar, tüm gün boyunca top 30 üniversitenin Sıhhat bilimleri, Fen ve Mühendislik Fakültesi öğrencileri ile sıhhat ve ilaç dalında çalışan mezunlarına açık olacak. Fuara meslek adresinden kayıt yaptırılarak iştirak sağlanabilecek. Fuar müddetince devam edecek webinarlar hem aktiflik platformundan hem de Youtube’dan canlı yayınlanacak.

Katılımcılara şirketlerle birebir görüşme imkânı

16 Kasım’da online gerçekleşecek Sıhhat Mesleği Fuarı, öğrenci ve mezunlara meslek seyahatlerinde yardımcı olmayı hedefliyor. İştirakçiler şirketlerin gerçekleştirecekleri 30 dakikalık canlı yayınlara katılarak merak ettikleri pek çok bahiste direkt işin uzmanlarına soru sorabiliyor. Canlı yayınlarla şirketleri daha yakından tanıyarak, iş ya da staj fırsatlarından birini yakalama talihi bulabiliyor. Fuara katılan genç yetenekler, şirketlerin online stantlarını ziyaret ederek yetkililerle birebir irtibata geçerken, manzaralı görüşme ve CV paylaşma imkânı da bulabilecek. Fuara Acıbadem Sıhhat Kümesi, Abdi İbrahim, Pfizer, Dünya Göz Hastanesi, Memorial Sıhhat Kümesi, MLPCARE, Hürrem Sultan Hastanesi, Vefa İlaç, Nobel, Florence Nightingale Group, ProKoz Medikal, Bahçeci Sıhhat Kümesi, Neutec, VSY, Turkeyana Clinic üzere sıhhat ve ilaç kesiminin önde gelen şirketleri katılacak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu