Ekonomi

Ak Portföy bu yıl da “Türkiye’nin En İyi Yatırım Yönetim Şirketi” seçildi.

Türkiye’nin en büyük özel portföy yönetim şirketi olan Ak Portföy, World Finance tarafından düzenlenen “Investment Management Awards 2022 – Investment Management Awards” kategorisinde üst üste dördüncü kez “Türkiye’nin En İyi Yatırım Yönetim Şirketi” unvanına layık görüldü. dünyanın önde gelen finans kurumları. Kurulduğu günden bu yana ana misyonunu tasarruf sahiplerinin birikim ve yatırımlarına değer katmak ve sermaye piyasalarının gelişmesine ve derinleşmesine destek olmak olarak belirleyen Ak Portföy, World Finance’ten dört yıldır bu ödülü alan tek kurum oldu. ardışık yıllar.

Fon tasarımlarını geleceğe odaklanarak ve dünyadaki değişim sistemini takip ederek oluşturduklarını belirten Ak Portföy Genel Müdürü Mehmet Ali Ersarı, bu yıl Türkiye’nin en iyi yatırım yönetim şirketi ödülünü almaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. World Finance tarafından ödüllendirildi. Türkiye’nin en büyük özel portföy yönetim şirketi olduklarını hatırlatan Ersarı, “Tasarruflarımızın ihtiyaç ve beklentilerine odaklanıyoruz. Yatırımcılarımıza sunduğumuz inovatif ürünlerimizi anlayarak dünya standartlarında yeni nesil ürün ve hizmetler geliştiriyoruz. Üst üste gelen bu başarı, kurum olarak doğru yolda olduğumuzun bir göstergesidir. Bu anlayışımız ve başarılı fon yönetimimiz uluslararası kuruluşlar tarafından yakından takip edilmekte ve takdir edilmektedir.”

Ak Portföy’ün aktif büyüklüğü ile dünyanın en büyük 500 varlık yönetim şirketi arasında yer aldığını belirten Ersarı, “World Finance tarafından 4 yıl üst üste ‘Türkiye’nin En İyi Yatırım Yönetim Şirketi’ unvanına layık görüldük. bu başarıdan gurur duyuyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu