Haber

Dilan Polat’ın Enerjik Yaşamı ile Hapishane Koşulları Arasındaki Uçurum Şaşırtıyor!

‘Enerciiiii’ haykırışları hâlâ kulaklarımızda çınlayan Dilan Polat şu anda Silivri Marmara Cezaevi’nde. Dilan Polat’ın tutuklanmasına kadar geçen sürece hepimiz an be an tanık olduk. Sadece o dönemi değil, Dilan Polat’ın alışveriş merkezinde altın tozuna bulanıp günde 750 bin TL harcadığı günleri de iyi biliyoruz. ‘Peki Dilan Polat’ın şimdi nasıl bir hayatı olacak?’ Eğer öyle diyorsan. Haydi konuşalım…

Çok değil, sadece birkaç yıl önce Dilan Polat ve Engin Polat çifti ortalama bir hayat yaşıyorlardı. Hatta belki senden ya da benden daha mütevazı bir hayatları vardı.

Ancak bir anda inanılmaz bir yükseliş yaşadılar ve ütopik bir hayat yaşamaya başladılar. Bir anda havuzlu lüks villalarla, Ferrari’lerle, Porsche’lerle bizi dilsiz bırakan bir hayat yaşamaya başladılar.

Öyle ki, aldıkları evi çocuklarına göstermek için helikopter bile kiraladılar. Lüks villalarını her gün güllerle süsleyen Engin Bey, eşi Dilan Polat’a çiçek buketleri yerine dolar buketleri göndermeye başladı.

Tabii işi gösteriye dönüştürüp insanlara lüks hayatlarını göstermeleri MASAK’ın radarına girmelerine neden oldu… Öyle ki Engin Polat’ın kendisine uçak aldığı haberi üzerine Dilan Polat şöyle cevap verdi: , “İsteseydik satın alırdık.” Böyle bir hayattan bahsediyoruz.

Eşi adına Dilan Pırlanta’yı açtıktan sonra Dilan Polat’ın tüm parmaklarında mücevherler görmeye başladık! Öyle ki Dilan Polat, kahvesini altın tozuyla içiyor, duş jeline de altın tozunu karıştırıyordu. Neden, çünkü altına layık olduğunu düşünüyordu elbette.

Aylık 1 milyon TL yardım dağıttığını, hatta bazen günde 750 bin TL’yi AVM’de harcadığını söyleyen Dilan Polat, dünyaca ünlü markaların binlerce lira değerindeki eserlerini kullanıyordu. Milyonlarca liralık çantaları bile vardı.

“Bana tekne al Enginnnnn” diye bağıran Dilan Polat, şimdi kara para aklama, vergi kaçırma gibi iddialarla tutuklanarak Silivri Marmara Cezaevi’nde bulunuyor. Tahmin edebileceğiniz gibi yaşam koşulları çok değişti.

Hürriyet’in haberine göre Dilan Polat, haftada en fazla 2.500 TL harcama yapabilecek, haftada 10 dakika telefon görüşmesi yapabilecek, ayda 3 kez çevrimdışı olabilecek; Bir kez toplum içine çıkabilecek ve makul miktarda kıyafete sahip olacak.

Elbette tüm bu hapishane detayları Dilan Polat’ın hayatındaki değişimi açıkça ortaya koyuyor. Çünkü onu takip edenler Dilan Polat’ın parayı harcamadığını, adeta su gibi akıttığını biliyor.

Kahvesini içmek için çantasında altın kahve fincanları taşıyor, sakız dağıtır gibi altınları herkese dağıtıyor ve adeta “Paramız var!” diyor. Yüksek sesle bağıran Dilan Polat’ın artık farklı bir hayatı vardır.

Hayat maalesef böyle… Kaç yıl sonra altın varaklı mobilyalar ve gül yaprakları arasında bir anda hapse giren Dilan Polat’ın ceza alıp almayacağı henüz belli değil.

Yorumlarda buluşalım…

haberbaskale.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu