Haber

Kayseri Sütdonduran Kampı için geri sayım

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
HADAK tarafından bu yıl 29’uncusu düzenlenen Sütdonduran Kampı ve Erciyes Tırmanışı’na katılacak dağcılar ve doğasever sporcular, 2700 rakımlı Sütdonduran Yaylası’nda bir araya gelecek.

Kayseri’nin Hacılar Belediye Başkanı ve HADAK Başkanı Bilal Özdoğan, bu yılki yokuş tırmanışının başarı ile gerçekleştirilmesini diledi. Hacılar Dağcılık ve Kış Sporları Kulübü’nün (HADAK) düzenlediği klasik Sütdonduran Kampı ve Erciyes Tepe Tırmanışı etkinliklerinin bu hafta sonu gerçekleştirileceğini belirten Özdoğan; “29 yıldır düzenlenen etkinliğe keyif katmak için HADAK sporcularımız her yıl etkinlikten bir hafta önce kampa alınarak dağcılık hakkında bilgi sahibi olacaklar. Burada her türlü aktivite mevcuttur. Sporcularımız hem dağcılık hem de doğa koşullarına uyum sağlama fırsatı buluyor. Etkinliğimize bu yıl şehir içi ve şehir dışından çok sayıda sporcu katılacak. Kampımızın tekrar dolu olmasını bekliyoruz. Bu kapsamda Erciyes’imizin ve Hacılar’ımızın güzelliklerini tüm dünyaya tanıtma imkanına sahibiz.”

Erciyes Dağı’nın zirvesine çıkmak için Sütdonduran Yaylası’nda buluşacak olan sporcular, 23 Temmuz sabahı saat 03.00’te yola çıkarak zirveye ulaşmaya çalışacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu