Yaşam

Netflix İçeriklerini Ön İzlemek Mümkün Oluyor!

Dünyanın en bilinen film ve dizi platformu Netflix’in bu yıl rekor sayıda abone kaybetmesi, iyi bir yıl olmadığını gösterdi. Bu nedenle şirket, kullanıcıların deneyimini artırmak için farklı yöntemlere başvurdu. Örneğin son gelen bilgiler, canlı spor yayınlarının platforma gelebileceğini gösteriyordu.

Şimdi ise Netflix’in bir atak daha yaptığı ortaya çıktı. Wall Street Journal’a göre şirketin artık daha fazla kullanıcısı var. “Netflix Önizleme Kulübü” Bunu ‘Netflix Preview Club’ olarak çevirebileceğimiz ‘Netflix Preview Club’a dahil edecek. Peki bu ne anlama geliyor? Bakalım.

Binlerce kullanıcı artık Netflix film ve dizilerini daha vizyona girmeden izleyebilecek

Habere göre Netflix, normalde 2000 civarında olan kulübün üye sayısını açıkladı. %400 artan on binlerce kişiye getirecektir. Mayıs 2021’den beri var olan kümeye dahil olan kullanıcılar, platforma geri bildirim sağlamak için dizi ve film izleyebiliyor. normalde yayınlayacaklarından daha erken izleyebilecekler . Netflix’in yeni uygulamasını 2023 prestijiyle piyasaya sürmesi planlanıyor.

Kulübe giren kullanıcılar içeriği erkenden izliyor. anketler aracılığıyla geri bildirim sağlayacak. Bu haliyle platform, dizi ve sinemalarda abonelerin istekleri doğrultusunda hareket ediyor. değiştirmekyapılabilir.

Örneğin, Leonardo DiCaprio ve Jennifer Lawrence’ın oynadığı 2021 sürümü. yukarı bakma Örnek olarak sinemayı ele alalım. Netflix, izleyicilerden sinemanın çok önemli olduğunu gösteren geri bildirimlerinin ardından ipucunu daha ‘komik’ hale getirdi. Yukarı Bakma, şirketin en çok izlenen ikinci filmi oldu ve hatta Oscar’a aday gösterildi.

Bu kulübe kimlerin katılabileceği ve hangi ülkelerden abone seçileceği konusunda rastgele bir bilgi yoktur. Ancak programa dahil olduğunu iddia eden Reddit kullanıcılarına göre Preview Club sadece davet aboneler girebilir. Ayrıca, kullanıcıların bir Gizlilik anlaşması imzaladığı da rivayet edilmektedir. Konuyla ilgili detayları tarih yaklaştıkça göreceğimizi söyleyebiliriz. Ayrıca Netflix’in çalışanlarının içerikleri daha erken izlemesine izin verdiğini de belirtelim.

Abonelerini kaybeden dev platform, bu atılımla içeriğini daha iyi hale getirerek yaşadığı sıkıntılı süreci durdurmak istiyor. Bu tür bir saldırının işe yarayıp yaramayacağını daha sonra göreceğiz. Platform artık dünya çapında 223 milyon aboneSahip olduklarınızı ekleyelim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu